bekeken: 1104 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

Poepe sluit zich aan bij AHG

DOMEIN: Schadeherstel

Geplaatst op: 22 mei 2018, 15:21

Leestijd: < 1 minuut

Autoschadeherstelbedrijf Poepe uit Assen is per 1 mei toegetreden tot de Autoschade Herstel Groep. Het bedrijf gaat nu verder onder de naam Autoschade Herstel Poepe.

Eigenaar Lize Zwart zegt over de toetreding: “Ik zie de markt steeds meer verdeeld worden onder de ketens. Toen ik besloot met mijn bedrijf aan te sluiten bij een keten, koos ik zonder enige twijfel voor AHG. Er was eigenlijk geen andere keten die in aanmerking kom. Als je zoals wij vijftig jaar lang onafhankelijk bent geweest, zoek je toch een keten die niet zo dwingend is. Natuurlijk heb je je wel te houden aan bepaalde afspraken, maar bijvoorbeeld wat betreft de tarieven zijn die wel van dien aard dat ik denk: daar kan ik het werk wel voor uitvoeren.”

Ondernemerschap

AHG gelooft in (lokaal) ondernemerschap en zoekt daarom graag de samenwerking met bedrijven als Poepe, aldus directeur Guus van Dreven. “Met de aansluiting van Autoschade Herstel Poepe sluiten wij een bedrijf aan dat al vijftig jaar een goede reputatie in de regio heeft. Een enthousiaste ondernemer met hart voor de zaak.”

Merkerkenning

Met betrekking tot die andere grote ontwikkeling in schadeherstel, de opkomst van merkerkenning, heeft Zwart nog geen beslissing genomen. “Je bent toch afhankelijk van een importeur of je een merkerkenning krijgt. Als er ergens een dealerbedrijf zit met een eigen schadeherstelvestiging, is het maar de vraag of je die merkerkenning voor dat merk krijgt. Op dit moment zijn wij daar dan ook niet mee bezig, maar we houden wel in de gaten hoe die markt zich ontwikkelt.”

Tags: , , ,

Kees Jans in RvC MultitankcardJustlease introduceert…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties