bekeken: 956 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2,61)

Schadeherstelbedrijf Veenendaal groeit tegen markt in

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 31 januari 2017, 13:50

Leestijd: < 1 minuut

Autoschade Herstel Midden Nederland in Veenendaal is verhuisd naar de Smalle Zijde 44 in Veenendaal. Eigenaar Pierre Methorst, die zijn het bedrijf in maart 2016 aansloot bij de Autoschade Herstel Groep, heeft daarbij meteen het vloeroppervlak vergroot van 500 tot 800 vierkante meter.

Methorst investeerde in zijn bedrijf na vraag van enkele van zijn klanten. “Ik had wat klanten waar ik qua spuitwerk af en toe mee in de knoei zat. Omdat ik toch ging verhuizen heb ik besloten meteen een spuitcabine speciaal voor trucks te laten aanleggen. Nieuwe hefbruggen erbij… We hebben flink wat geld uitgegeven.”

Het bedrijf heeft nu een personenwagenafdeling, met een spuitcabine van 9,5 bij 5 meter en een bedrijfswagenafdeling met een spuitcabine van 16 bij 6 meter. Methorst heeft er alle vertrouwen in dat zijn investering zich terug gaat verdienen. “Natuurlijk, het is soms best wel moeilijk, maar je moet ook een beetje vertrouwen hebben en het gewoon doen. Daarbij krijg ik, nu we op een nieuwe locatie zitten op het industrieterrein in Veenendaal, ook nieuwe klanten over de vloer die het waarderen wat ik doe, transporteurs bijvoorbeeld die graag hun bedrijfswagens hier willen laten herstellen. Dus ja, ik groei tegen de markt in, maar de cijfers liegen niet en die vertellen mij dat het kan. Het is gewoon doorpakken nu.”

Tags: , , , ,

Bovag bepleit experiment met…Volkswagen is 's werelds…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties