bekeken: 3172 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2,61)

Schadenet Rosenboom beste autoschadebedrijf Nederland

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 22 maart 2016, 21:31

Leestijd: < 1 minuut

Met een rapportcijfer van 8,9 is ABS Autoherstel volgens Nederlandse consumenten de Beste Autoschadeketen 2016; Schadenet Rosenboom in Utrecht is het Beste Landelijke Autoschadebedrijf. De titels werden vanavond vergeven op het Automotive Insiders-evenement ‘Disruptie en Innovatie in de Schadesector’.

Ook per provincie werden de winnende individuele schadebedrijven bekendgemaakt (zie lijst onderaan dit bericht). De awards zijn een initiatief van de onafhankelijke reviewwebsite Opiness en het kennis- en netwerkplatform Automotive Insiders. Doel is helder te krijgen welke criteria de consument hanteert bij zijn oordeel over een schadeherstelbedrijf. De verkiezing werd voor het eerst georganiseerd.

Om mee te mogen dingen moest een bedrijf in het afgelopen jaar minimaal 25 klantenbeoordelingen hebben ontvangen. In totaal werden de afgelopen maanden ruim 25.000 reviews geplaatst, waarvan er 1200 nader onder de loep werden genomen. Die nadere analyse leerde dat het bij 16 procent van de reacties draaide om getoond vakmanschap, bij 22 procent om onverwacht attent gedrag (“men liet de motor alvast warm draaien voor me”), bij 17 procent om ontzorgen (“alles werd voor me afgehandeld met de verzekeraar”) en bij 15 procent om het nakomen van afspraken.

Tien procent van de reviews had betrekking op de als positief ervaren snelheid waarmee het herstel werd afgewikkeld. Zes procent betrof de “de kers op de taart”: extra service, zoals de klant foto’s tonen van het herstelproces of een rondleiding geven door de werkplaats.

Per provincie zijn de volgende bedrijven uitgeroepen tot winnaar:
Friesland: ABS Autoherstel Kalsbeek (Stiens); Groningen: ABS Autoherstel Boerhof (Groningen); Drenthe: AAS Roggeveld (Roden); Overijssel: ABS Autoherstel Groen (Steenwijk); Gelderland: ASN Arnhem; Flevoland: Care Dronten; Utrecht: Schadenet Rosenboom (Utrecht); Noord-Brabant: ABS Autoherstel Coppens (Veldhoven); Zuid-Holland: ABS Autoherstel Hoogvliet; Zeeland: Care Middelburg; Noord-Holland: Autoschade Hilversum; Limburg: ABS Autoherstel VDL Kusters (Venlo).

Bron: https://opiness.nl/winnaars-autoschade-awards-2016/

Tags: , , , , , , , , , ,

Digitaal ondertekenen…Kwikfit zoekt 75 BBL…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties