bekeken: 887 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

Schadestudie Bovag wordt tweetrapsraket

DOMEIN: Schadeherstel

Geplaatst op: 21 augustus 2018, 15:36

Leestijd: < 1 minuut

Het dit najaar te houden Bovag-schadeseminar wordt een tweetrapsraket. De precieze data staan nog niet vast, wel de maand: november. Daarmee vindt de presentatie iets later plaats dan oorspronkelijk was gepland.

“Er is wat meer tijd nodig”, zegt woordvoerder Paul de Waal. “Heel veel data is gewoon niet voorhanden en moet apart boven water worden gehaald. Omdat we met iets goeds voor de dag willen komen, nemen we de tijd die daarvoor staat.”

Ook wordt de opzet verruimd. Aan de presentatie van de bevindingen, door Roland Berger, wordt een diner voor branche-vip’s gekoppeld. Stakeholders als verzekeraars en directies van schadeherstelbedrijven krijgen van Bovag een invitatie om de uitkomsten te vernemen en er hun mening over te geven. Hoeveel mensen daarvoor worden benaderd is nog niet bepaald. “We zijn nog aan het kijken wie we op de gastenlijst plaatsen”, zegt De Waal. Daags na de officiële presentatie is er een congresbijeenkomst voor een breder branchepubliek.

Glazen bol

In april stelde René Seyger van adviesbureau Roland Berger nog dat de sector in een ‘race to the bottom’ zit. Seyger deed die uitspraak op het Bovag Schadeseminar ‘2030, schadeherstel voorbij de glazen bol’.

Tags: , , , , ,

Shell start bouw…Düsseldorf ziet af van…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties