fbpx
bekeken: 933 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Seat test nieuwe verkoopformule in Voorschoten

DOMEIN: Retail

Geplaatst op: 14 januari 2020, 14:29

Leestijd: < 1 minuut

Geheel volgens de trend van pop-up stores heeft Seat Nederland in samenwerking met dealer Wittebrug in Voorschoten een Satellite Store geopend. Seat wil met deze pilot de mogelijkheden onderzoeken van een nieuwe verkoopformule.

In de showroom staan maar drie van de acht Seat-modellen. Bezoekers kunnen het complete gamma van Seat binnen ervaren via grote interactieve schermen en buiten in de vorm van een proefrit in één van de demomodellen die voor de deur staan.

Voor Wittebrug is het een innovatieve oplossing als tijdelijke showroom, in aanloop naar de nieuwbouw van het permanente, nieuwe onderkomen. De Seat Satellite Store bevindt zich aan de Hofweg 39 in Voorschoten en is geopend voor bezoekers.

Pilot

Met deze pilot geeft Seat een nieuwe draai aan autoverkoop voor de toekomst. Die is enerzijds gebaseerd op een digitale klantreis, die toch ruimte biedt aan een fysieke beleving van het merk. Hoewel veel informatie digitaal beschikbaar is, zijn in de Satellite Store ook verkopers aanwezig voor informatie en advies.

Tags: , , , ,

ANWB: autoverzekering op basis…‘Lightyear in 2023 nog maar…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties