bekeken: 1840 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

Shell neemt Newmotion over

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 13 oktober 2017, 14:07

Leestijd: < 1 minuut

Shell neemt het in Amsterdam gevestigde Newmotion over. Newmotion beschikt in Europa over meer dan 30.000 laadpunten. Hiermee neemt Shell een volgende stap in de transitie van fossiele brandstoffen naar elektrische energie.

“Kijkend naar mobiliteit zien we nieuwe technologieën samenkomen met traditionele brandstoffen”, zegt Matthew Tipper, vicepresident New Fuels bij Shell. “Met deze overname zorgen we ervoor dat onze klanten een reeks keuzemogelijkheden krijgen.”

De combinatie biedt klanten volgens Tipper meer flexibiliteit bij het opladen van hun elektrische voertuig, thuis en op het werk. “Samen met de installatie van snellaadpalen op onze tankstations ontwikkelen we zo een breed aanbod dat nodig is om het succes van elektrische voertuigen voort te zetten.”

Transitie

Marjan van Loon, president-directeur Shell Nederland, vult aan. “Shell wil een actieve rol spelen in de transitie van het Nederlandse energiesysteem en onderzoekt daartoe de mogelijkheden voor nieuwe activiteiten. Elektrische mobiliteit is hier een voorbeeld van. We willen klanten in Nederland de keuze bieden. Met de producten en diensten van Newmotion versterken we ons streven om verschillende brandstoffen en energieoplossingen aan te kunnen bieden voor verschillende reizen.”

Tags: , ,

ABS en ASN van Focwa naar…Nieuwe koers Acoat oogst…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties