fbpx
bekeken: 1413 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2,38)

Sigrid de Vries nieuwe secretaris-generaal Clepa

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 12 december 2016, 10:11

Leestijd: < 1 minuut

Sigrid de Vries is per 2017 benoemd als secretaris-generaal bij Clepa. Zij is de opvolger van Paul Schockmel, die de organisatie afgelopen zomer heeft verlaten.

“Onze nieuwe secretaris-generaal brengt gedegen kennis van de automotive industrie mee en is diepgeworteld in de het Brusselse”, aldus Clepa-voorzitter Roberto Vavassori. “De Vries is afkomstig van belangenorganisatie Cece, die net als de onze te maken heeft met stevige regelgeving rond technische voorschriften in een veeleisend werkveld. Sigrid’s ervaring met communicatie en als bruggenbouwer zal zeker de rol en zichtbaarheid van de automotive onderdelen- en componentenbranche in Europa versterken.”

Vavassori bedankt ook Amalia Di Stefano, die als ceo is opgetreden sinds het vertrek van Schockmel. Zij blijft verantwoordelijk voor de mondiale public affairs en communicatie als kernlid van het Clepa-team.

Prioriteiten van Clepa zijn: terugdringing van CO2-uitstoot na 2020, real driving emissions, toegang tot voertuigdata en connected en zelfrijdende auto’s.

Tags: ,

Diesel onder vuur bij…Brand verwoest British Car…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties