fbpx
bekeken: 1677 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Simon van den Enden van BASF naar Hodij

DOMEIN: Schadeherstel

Geplaatst op: 31 mei 2019, 13:13

Leestijd: < 1 minuut

Op zijn LinkedIn-profiel maakt Simon van den Enden bekend dat hij per 1 juni 2019 in dienst treedt als senior key accountmanager automotive bij Hodij Coatings.

simon-van-den-enden“Ik ben er erg blij mee”, zegt Van den Enden over zijn nieuwe baan. Met bijna dertig jaar in de lakkenindustrie is Simon van den Enden voor velen in de branche geen onbekende. De laatste twaalf jaar werkte hij voor BASF, onder meer als key accountmanager.

PPG

Met zijn overstap naar Hodij Coatings maakt Van den Enden feitelijk de overstap naar een grote concurrent van BASF. Hodij Coatings werd immers in september 2018 overgenomen door de Amerikaanse verfreus PPG.

Hodij Coatings is een relatief klein bedrijf, met klanten in het noorden en zuiden van Nederland. Het hoofdkantoor bevindt zich in Hoogeveen en er is een tweede vestiging in Eersel. Er werken 37 mensen en de omzet bedraagt bijna achttien miljoen euro per jaar. Van den Enden zal zijn tijd verdelen tussen het hoofdkantoor in Hoogeveen en het PPG-hoofdkantoor in Wijchen.

Grote accounts

Van den Enden gaat voor Hodij alle grote accounts beheren. “Daarmee krijg ik een vrij brede groep klanten onder mijn hoede. Dat gaat van schadeketens tot importeurs en leasemaatschappijen. Eigenlijk iedereen die op de een of andere manier met schadeherstel te maken heeft.

Tags: , , ,

Britse autoproductie…Column Barry Hegeman:…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties