bekeken: 1654 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 5
(4,00)
(Inloggen is vereist)

Sinatec Europe distributeur Motip Belux

DOMEIN: Productnieuws

Geplaatst op: 27 augustus 2019, 13:54

Leestijd: < 1 minuut

Sinatec Europe, gevestigd in Oosterhout (N-Brabant) is distributiepartner geworden van Motip Dupli voor de Belgische en Luxemburgse automotive markt. Alle producten zijn op voorraad en onder meer via de webshop te bestellen.

Sinatec levert 28.000 referenties in automotive kleinmateriaal. De specialist profileert zich als een one-stop-shop partij en heeft samenwerkingsverbanden met Auto Marine Cables, Laskar en Caliber Europe.

Spuitbussen

Recentelijk is er voor de BeLux-markt een distributieovereenkomst gesloten met Motip Dupli, gevestigd in Wolvega. De fabrikant produceert spuitbussen en lakstiften. Motip Dupli is op haar terrein marktleider in Europa, en met drie productiebedrijven op jaarbasis goed voor meer dan 120 miljoen spuitbussen. Met de merken Motip, Dupli-Color, Presto en Colormatic is Motip Dupli Group voornamelijk actief in de automotive, doe-het-zelf en industriële markten. Het programma varieert van (auto) lakken tot meer technische producten, zoals remmenreiniger en siliconenspray.

Lokale aanwezigheid

“Motip stond al een tijdje op onze verlanglijst”, aldus Sinatec-directeur Gijs Jespers. “Het is een complete range, die naadloos aansluit op onze producten en concepten. Met de kracht van Motip Dupli kunnen we gezamenlijk optreden als professionele partners in de BeLux-markt.” Assortiment, logistieke & ICT-oplossingen alsmede lokale aanwezigheid van Sinatec hebben geleid tot het partnership. Sinatec Europe versterkte eerder al haar team met Jacques Coppieters, als Business Development Manager BeLux.

Tags: , ,

Evenementenhal Gorinchem naar…Volkswagen en Porsche treuren…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties