bekeken: 571 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

Sparidans treedt toe tot PCA-netwerk

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 4 september 2019, 12:42

Leestijd: 1 minuut

Autoreparatiebedrijf Sparidans in Someren is onlangs toegetreden tot het netwerk van PCA Merkspecialisten.

Harm Sparidans over de toetreding: Het betekent voor mij erkenning. Ook de kleinere bedrijven zijn van harte welkom bij PCA. Inmiddels tien jaar gespecialiseerd in Peugeot en twintig jaar in de autobranche ben ik onlangs mijn eigen bedrijf gestart. Ik blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen door cursussen te volgen die de PCA mij biedt. Service verlenen en kwaliteit leveren is voor mij vanzelfsprekend. Door gezamenlijke inkoop kan ik de klant altijd scherpe prijzen bieden voor onderdelen, onderhoud en reparatie.

Groei

Het netwerk van PCA Merkspecialisten kent in 2019 een opmerkelijke groei. Eerder al trad autobedrijf ACSL met drie vestigingen toe tot het netwerk, gevolgd door Autoservice Zwart uit Alphen aan den Rijn, First Class Carservice uit Bunnik en Goedbloed Autos uit Zierikzee. Dit is een rechtstreeks gevolg van het indikken van het PSA-dealernetwerk, waardoor Peugeot- en Citroën-dealers overstappen van het dealer- naar het specialistennetwerk.

Tags: , ,

Moderne diesel reinigt de…Louis Wyers operationeel…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties