fbpx
bekeken: 1574 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4,00)

Stapp.in lanceert techlabel Vecore

DOMEIN: Leasing

Geplaatst op: 25 februari 2019, 14:14

Leestijd: < 1 minuut

Autodeelformule Stapp.in splitst de activiteiten om ruimte te creëren voor haar eigen, meer op technologie gerichte nieuwkomer Vecore.

Stapp.in geeft via een app 24/7 toegang tot een deelauto. Op basis van gebruikerservaring is de techniek steeds verder ontwikkeld. Nu is volgens oprichter Reinald Bronkhorst het moment gekomen om de activiteiten te splitsen.

Wagenpark

Stapp.in blijft gericht op autodeelprojecten binnen communities, terwijl Vecore tekent voor CE-gecertificeerde techniek. Daarmee hebben gebruikers bijvoorbeeld 24/7 toegang tot het wagenpark, zonder fysieke sleuteloverdracht. Ook biedt het systeem een eco-score, rijgedraganalyse, GPS-tracking en een planningsmodule om het wagenpark optimaal te benutten. Zo is het mogelijk om mobiliteitsdiensten via één platform te ontsluiten en eindgebruikers Mobility as a Service (MaaS) aan te bieden.

Autoverhuurders

De doelgroep van Vecore bestaat uit mobiliteitsplatformen, wagenparkbeheerders, autoverhuurders en leasemaatschappijen. Met de juiste technische kennis kunnen zij volgens Vecore flink aan efficiency winnen en hun kosten en milieubelasting reduceren.

Tags: , , , , , ,

Onverwachte uitspraak verrast…Cijfers WESP: 14,8 procent…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties