bekeken: 4049 x
Waardeer dit artikel:
621 votes, average: 2,70 out of 5621 votes, average: 2,70 out of 5621 votes, average: 2,70 out of 5621 votes, average: 2,70 out of 5621 votes, average: 2,70 out of 5
(2,70)
(Inloggen is vereist)

Stern-dochter Ford Amersfoort naar Broekhuis

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 27 september 2013, 12:07

Leestijd: 1 minuut

Dealergroep Broekhuis koopt de Ford-vestiging in Amersfoort van Stern Groep. Beoogd wordt de transactie af te ronden rond de jaarwisseling. De verkoop zal leiden tot een netto boekwinst bij het beursgenoteerde Stern.

Zoals eerder bekend gemaakt worden alle Ford-bedrijven van Stern Groep samengevoegd op één administratief systeem en in één vennootschap. Alle Ford-vestigingen van Stern, behalve de twee in Amersfoort en Soest, vormen een nagenoeg aaneengesloten verzorgingsgebied in het westen van het land.

Een aaneengesloten verzorgingsgebied geeft optimale mogelijkheden de bedrijfsprocessen vergaand te integreren, waardoor aanmerkelijke synergie voordelen gerealiseerd kunnen worden. Om die reden en in nauw overleg met Ford Nederland is besloten tot verkoop van de Ford-vestiging in Amersfoort aan Broekhuis Holding, die al Ford-vestigingen heeft in de omgeving van Amersfoort.

De Ford-vestiging in Soest maakt geen onderdeel uit van de transactie en blijft nog tot uiterlijk eind 2014 actief met Ford. Stern Groep overweegt in 2014 een Stern Point te vestigen in Soest.

Tags: , , ,

Hoe overleef ik de cijfersProductie tweede generatie…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties