fbpx
bekeken: 963 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4,00)

Stern onderhandelt met ALD over Sternlease

DOMEIN: Leasing

Geplaatst op: 18 februari 2019, 08:32

Leestijd: < 1 minuut

Stern Groep onderhandelt met ALD Automotive Nederland over de verkoop van Sternlease. Ook zitten partijen aan tafel om een strategische partnerovereenkomst te sluiten. De overnamegesprekken vinden plaats op basis van exclusiviteit.

Eind vorig jaar had de Stern-directie al aangegeven de leaseportefeuille te willen verkopen aan een leasepartner, als onderdeel van het strategisch plan Fast Forward Reloaded (2019 – 2021). Stern ziet grote voordelen in samenwerking met een partij die belang heeft bij “een dealergroep met een aanzienlijk netwerk van vestigingen, veel toonaangevende merken en direct contact met een grote klantengroep.”

Partnership

Naast de mogelijke overname van Sternlease is ook een partnerovereenkomst voor de lange termijn onderwerp van onderhandeling. Inzet is dat Dealergroep Stern via het eigen dealernetwerk leasecontracten aanbrengt bij ALD Automotive en dat Stern als voorkeurspartner van ALD Automotive kan rekenen op het leveren van auto’s en het onderhouden, repareren, herstellen en het inzetten daarvan voor vervangend vervoer.

Tags: , , ,

Samenwerking VOC en Automotive…Ames Skoda-dealer van het Jaar…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties