fbpx
bekeken: 963 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4,00)

Stertil op nieuwjaarsontvangst koning

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 15 januari 2019, 15:02

Leestijd: < 1 minuut

Stertil behoort tot de partijen die vandaag de Nieuwjaarsontvangst in het koninklijk paleis in Amsterdam bijwonen. De equipmentproducent is te gast bij Willem-Alexander en Máxima.

stertil-bij-willem-en-maximaHet koninklijk paar ontvangt tijdens deze jaarlijkse traditie enkele honderden mensen uit de politiek, het openbaar bestuur en diverse sectoren van de Nederlandse samenleving. Ditmaal zijn vertegenwoordigers van de maakindustrie genodigd. Namens de Stertil Group is ceo Ulbe Bijlsma aanwezig.

Bijlsma omschrijft zijn onderneming als “typisch Fries; nuchter en met beide benen op de grond. Tegelijkertijd hebben we met onze merken Stertil-Dock Products en Stertil-Koni niet alleen in Nederland maar wereldwijd een vooraanstaande en zelfs leidende positie opgebouwd. Het voelt als erkenning om zo’n uitnodiging te ontvangen.” De Stertil Group heeft wereldwijd circa 430 medewerkers en 8 Stertil dochterondernemingen. Op de hoofdvestiging in Kootstertille werken 220 mensen. In ons land verzorgt Stokvis Service de installatie en nazorg.

Tags: , , , ,

Duurzame ketencertificering…Volkswagen en Ford sluiten…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties