fbpx
bekeken: 812 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Subaru start occasionlabel Approved Used

DOMEIN: Retail

Geplaatst op: 11 augustus 2020, 15:37

Leestijd: < 1 minuut

Onder het label Approved Used gaan Subaru-dealers jonge gebruikte Subaru’s verkopen. De auto’s komen uit de eigen importorganisatie van Subaru en zijn onder meer als company car gebruikt door het eigen personeel.

Frank ter Braak, bij Subaru Nederland verantwoordelijk voor de sales: “Nieuwe auto’s worden steeds duurder. De particuliere doelgroep die een ruime, veelzijdige en nieuwe gezinsauto kan kopen, neemt daardoor af. Daarom komen wij nu met Approved Used. De auto’s zijn vrijwel nieuw, maar doordat zij bijvoorbeeld voor ons personeel zijn ingezet, hebben wij een stuk van de afschrijving voor onze rekening genomen. De auto’s zijn gecontroleerd, gegarandeerd en gereed om direct in te zetten. Ze komen met de zekerheden van een nieuwe auto, maar zijn aanzienlijk scherper geprijsd.”

Garantie

De auto’s zijn maximaal 24 maanden oud en hebben niet meer dan 20.000 kilometer gelopen. Ze vallen onder de fabrieksgarantie en zijn geheel schadevrij. Voor elke Approved Used-Subaru geldt een omruilgarantie van 14 dagen met een maximum van 1000 kilometer.

Pon Dealer Groep wil Century…Marcel Streppel verlaat Doyen…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties