bekeken: 4557 x
Waardeer dit artikel:
236 votes, average: 2,58 out of 5236 votes, average: 2,58 out of 5236 votes, average: 2,58 out of 5236 votes, average: 2,58 out of 5236 votes, average: 2,58 out of 5
(2,58)
(Inloggen is vereist)

Succesvolle Expo Cartal Rijsbergen

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 15 april 2016, 12:18

Leestijd: < 1 minuut

Ruim 4300 bezoekers hebben de afgelopen vier dagen de Automotive Expo van Cartal Rijsbergen in Alkmaar bezocht. Een nieuw record, want twee jaar geleden werd net de 4000 aangetikt.

In het AZ-stadion konden ondernemers en hun medewerkers uit de autobranche kennis maken met de leveranciers achter de producten die de grossiersgroep Cartal Rijsbergen (onderdeel van Sator/Fource) dagelijks bij hen aflevert. Productdemonstraties en vele aanbiedingen trokken de bezoekers naar het Alkmaarse voetbalwalhalla.

Behalve onderdelenfabrikanten, waren ook de gereedschapsector en leveranciers van werkplaatsapparatuur, onder andere NBT en Arex aanwezig. De bezoekers konden tevens uitgebreid kennis maken met de werkplaatsconcepten Vakgarage, Bosch Car Service, Autocrew, James Auto Service, Autofirst en Carteam. Dat banden een belangrijke productgroep is voor Cartal Rijsbergen werd onderstreept door de uitgebreide presentaties van Inter-Sprint en Apollo-Vredestein.

Tussen de vele bezoekers troffen we overigens ook Sinon Galvin, ceo van LKQ Benelux, die niet alleen met de standhouders, maar ook met garagehouders in gesprek ging. Zo onderstreepte hij een eerdere uitspraak, “Dat je als leverancier een korte lijn naar de klanten moet hebben.”

Tags: , , ,

VB-Airsuspension lanceert…Century Autogroep neemt…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties