bekeken: 665 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4,33)

TECH360: nu ook online trainingen

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 18 juni 2020, 10:00

Leestijd: < 1 minuut

TECH360, het automotive expertisesysteem van Alliance Automotive Group Benelux, biedt vanaf 1 juli ook online trainingen aan. Per 1 juni waren al de praktijktrainingen hervat, maar de vraag naar ‘online’ bleek enorm.

Alliance Automotive Group Benelux speelt in nauwe samenwerking met trainingspartner GMTO in op deze vraag. Accountmanager Lesley Kraak over de nieuwe dienst binnen TECH360: “Online training stond al op onze planning voor 2020, maar deze crisis heeft alles in een stroomversnelling gebracht.”

Toegang

Groot voordeel van online trainen voor garagepersoneel is dat de deelnemer zelf bepaalt waar en wanneer hij traint. Via een pc, laptop of tablet krijgt de autoprofessional per 1 juli toegang tot de volgende trainingen: relatieve compressietest, wielsensoren, scopegebruik, datanetwerken, hybride/EV diagnose, duty cycle, motormanagementsystemen benzine en benzine-injectoren. Ze zijn beschikbaar voor het voltallig personeel van garagebedrijven die deelnemen aan TECH360, in ruil voor één praktijkdag uit het standaardaanbod (of 75 euro, wanneer alle praktijkdagen reeds zijn opgenomen.

Digitaal

Lesley Kraak: “De ene monteur leert graag uit een boek, de ander in een klas, weer een ander in de praktijk. En er is een grote groep die ‘digitaal’ is opgegroeid en zo graag kennis tot zich neemt. Wij zijn blij dat we in deze behoefte kunnen voorzien. De markt ook blijkbaar, gezien het aantal positieve reacties.” Ook niet-abonnees kunnen tijdelijk meedoen met het online trainingsaanbod.

Apparatuur én kennisDas Autohaus Köhler in zee…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties