bekeken: 1075 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Tesla houdt toch meer outlets open

DOMEIN: Retail

Geplaatst op: 13 maart 2019, 15:17

Leestijd: < 1 minuut

Tesla komt terug op zijn beslissing om een aanzienlijk deel van zijn verkooppunten te sluiten en nieuwe auto’s alleen nog online te verkopen. Door meer verkooppunten open te houden ziet Tesla zich genoodzaakt de verkoopprijzen met 3 procent te verhogen.

Onlangs sloot Tesla 10 procent van zijn verkooplocaties. Dit waren meestal outlets waar niet heel veel voetverkeer langskwam. Deze blijven gesloten. Een aantal ervan, gelegen op plekken met een hoge zichtbaarheid, zullen worden heropend, maar met minder personeel. De overige locaties die op de nominatie stonden om gesloten te worden zullen opnieuw worden beoordeeld. Sommige zullen alsnog dicht gaan, andere blijven open.

Online

Overigens blijft Tesla bij het uitgangspunt dat een nieuwe Tesla online wordt besteld. De outlets zullen alleen ter ondersteuning van dit online bestelproces dienen. Op verzoek blijven ook testritten mogelijk vanuit deze outlets. Tevens zal hier een beperkte voorraad aanwezig zijn voor klanten die onmiddellijk met hun nieuwe Tesla willen rijden.

Prijsverhoging

Als gevolg van de beslissing om meer outlets open te houden, zegt Tesla de verkoopprijs van zijn auto’s te moeten verhogen met ongeveer 3 procent. De prijsverhoging geldt alleen voor de duurdere modellen. De Model 3 van 35.000 dollar is van deze prijsverhoging uitgesloten.

Tags: , ,

Engine Connect monitort…Infiniti weg uit West-Europa
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties