bekeken: 2198 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

Thema ‘elektrisch vervoer’ Automotive Insiders

DOMEIN: Connected Car

Geplaatst op: 24 mei 2017, 11:41

Leestijd: 1 minuut

Netwerksociëteit Automotive Insiders brengt op 20 juni vijf experts bijeen die de bezoekers in één middag bijpraten over elektrisch vervoer. Meer in het bijzonder: de impact ervan op de maakindustrie, de importeursorganisatie, de werkplaats en de merkdealer. Dat alles onder de titel ‘Elektrisch vervoer in stroomversnelling’.

EV heeft de denkbeeldige turbo erop. Bij elke modelintroductie groeit de actieradius en daalt de prijs. De talloze technische stappen, in combinatie met de enorme financiële middelen, zullen onherroepelijk leiden tot betaalbaar, schoon en hoogwaardig personenvervoer. Hoe? Dat vertellen de sprekers.

Max Erich, sectoreconoom bij ING, schetst de impact van elektrificatie op de maakindustrie en zal het nieuwste ING-rapport presenteren.

Hans Groenhuijsen, dga van Hans Groenhuijsen Advies in Automotive en Mobiliteit, plaatst recente ontwikkelingen (carsharing, smart mobility, connectiviteit) in breed perspectief.

Simon Smit, zero emission manager bij Renault Nederland, benoemt de uitdagingen die de volledig elektrische auto opleveren voor een importeurorganisatie.

Anton Cornelissen, directeur van trainingsbureau Mens & Techniek, zoomt in op de effecten van elektrische en hybride auto’s op de monteur en zijn werkplaats.

Edwin Remijn, directeur dealerbedrijven Broekhuis Groep, geeft zijn visie op de vele ontwikkelingen die op de dealer afkomen, zoals de connected car. Welke keuzes maak je? En hoe richt je daar je organisatie op in?

Kijk hier voor meer informatie en aanmelden.

Tags: , , ,

Car2Go deelauto openen met appEuroconnexxion levert uitlaten…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties