bekeken: 685 x
Waardeer dit artikel:
2 votes, average: 4,00 out of 52 votes, average: 4,00 out of 52 votes, average: 4,00 out of 52 votes, average: 4,00 out of 52 votes, average: 4,00 out of 5
(4,00)
(Inloggen is vereist)

Themamiddag over rendement in leasesector

DOMEIN: Leasing

Geplaatst op: 11 december 2018, 15:49

Leestijd: 1 minuut

Bij netwerksociëteit Automotive Insiders draait het dinsdag 18 december om de vraag hoe de leasebranche haar fraaie financiële cijfers van het afgelopen jaar op peil kan houden. Welke factoren zijn van positieve invloed en welke van negatieve?

Een vijftal sprekers, ieder met zijn eigen expertise en invalshoek, belicht de materie. Variërend van elektrificatie tot restwaardes en van private lease tot onderhoudskosten. In welke mate beïnvloedt het succes van private lease het rendement per contract? Welke investeringen zijn noodzakelijk voor verdere automatisering? Wat is het effect van elektrificeren van het wagenpark op de kosten voor onderhoud en reparatie?

De bijdragen komen van Samantha Reilly (asset manager Asset Based Finance), Femke Teeling (directeur Focwa), Jeroen Kruisweg (algemeen directeur ALD Automotive), Denis van Altena, (directeur James Auto Service) en Jair van der Reis Cohen (eigenaar start-up elektrische deelstep). De do’s and don’ts in leasing worden besproken in Fort Wierickerschans in Bodegraven.

Kijk hier voor meer informatie over het programma en aanmelden.

Tags: , , ,

Bestelautoverkopen +7,6…‘CO2-doelen rem op…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties