fbpx
bekeken: 2850 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2,65)

Tien finalisten werkplaatsstrijd bekend

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 27 januari 2011, 10:28

Leestijd: < 1 minuut

Uit 120 aangemelde bedrijven zijn tien finalisten gekozen voor De Werkplaats van Nederland. Zij zullen binnenkort een bezoek krijgen van de wedstrijdjury. De autobedrijven zullen weer beoordeeld worden op veiligheid, hygiëne, representativiteit en milieu.

Dit tien finalisten zijn in willekeurige volgorde Autoservice Stepelo uit Haaksbergen, Autobedrijf De Beemd Veldhoven, Vallei Autogroep uit Scherpenzeel, BMW Amsterdam, Autobedrijf De Beemd Eindhoven, Autobedrijf Hulst uit Staphorst, Rüttchen Bedrijfswagens Veghel, Automobielbedrijf De Koning uit Krimpen aan den IJssel, Harrie Arendsen Doetinchem en Wensink uit Emmeloord.

De jury bestaat uit Lavans, Innovam Groep, IVA-Driebergen, de Organisatie van Schoonmaakbedrijven (OSB), R&B milieu Advies en de laatste winnaar van de wedstrijd, dat is Autobedrijf Gert Mulder.

Uiteindelijk wordt de winnaar bepaald door een audit van Vianorm, de beoordeling van de jurybezoeken en het interview met de werkplaatschef/bedrijfsleider. De bekendmaking is op 2 maart 2011 in boerderij Mereveld in Utrecht.

Tags: , , ,

Productiestop door…Tesla en Johnson starten…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties