bekeken: 1034 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Tjalling Hollander terug bij Nissan Nederland

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 4 september 2018, 17:53

Leestijd: < 1 minuut

Na een klein jaar keert Tjalling Hollander terug bij Nissan Nederland, waar hij is benoemd tot country director. Tot oktober 2017 was Hollander werkzaam bij Nissan Nederland in de functie van verkoopdirecteur.

tjalling-hollander“Ik heb in het tussenliggende jaar gewerkt bij Nissan Automotive Europe in een internationale salesfunctie. Deze mooie nieuwe kans kwam wat snel voorbij, maar lang hoefde ik niet te twijfelen”, aldus Hollander.

Verkoop

Als country director is Hollander verantwoordelijk voor de verkoopactiviteiten in Nederland. Tevens verzorgt Hollander de afstemming met het Europese hoofdkantoor. Hij rapporteert aan Koen Maes, algemeen directeur Nissan Benelux.

Ervaring

Hollander heeft meer dan 25 jaar ervaring in de internationale autobranche. “Ik heb vijf jaar de salesactiviteiten van Nissan in Nederland geleid voordat ik internationaal aan de slag ging voor Nissan. Dus ik ken de organisatie zowel nationaal als internationaal. Dat maakt het voor mij geweldig om als country director aan de slag te gaan waarin nationaal en internationaal samenvallen. Daarnaast is het heel fijn om als het ware op het oude nest terug te keren.”

Tags: , ,

Occasionverkoop augustus…Shell tot 2022 bij…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties