bekeken: 2705 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 5
(5,00)
(Inloggen is vereist)

Tjeerdsma Autobedrijf van het Jaar 2017-2018

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 3 oktober 2017, 21:04

Leestijd: 1 minuut

Autobedrijf Tjeerdsma uit het Drentse Nieuw-Weerdinge is vanavond uitgeroepen tot Bovag Autobedrijf van het Jaar 2017-2018.  Dat gebeurde aan het slot van het jaarcongres van de afdeling Onafhankelijke Autobedrijven, dat plaatsvond in Barneveld en werd bijgewoond door circa negenhonderd leden.

Het in 1983 gestarte bedrijf van oprichter Henk Tjeerdsma (56), echtgenote Tina (46) en zoon Tjeerd Tjeerdsma (22) is aangesloten bij de formule Autocrew. De jury roemde de ondernemers vanwege de duidelijke klantstrategie en het feit dat deze consequent en succesvol in het totale familiebedrijf is doorgetrokken. “Dit autobedrijf ziet er tot in de puntjes verzorgd uit en de bedrijfsvoering is zowel qua sales als aftersales goed op orde”, aldus juryvoorzitter Ferry Smith van de ANWB.

Juiste snaar

Tjeerdsma is de opvolger van Autobedrijf De Baaij uit Nijmegen, dat vorig jaar de verkiezing won. In de finaleronde zaten naast Tjeerdsma ook Pals & Van Tilburg uit Marknesse (Flevoland, Bosch Car Service) en Geert Stevering uit Ulft (Gelderland, Bosch Car Service). De finalisten waren volgens de jury meer dan ooit aan elkaar gewaagd. “Autobedrijf Pals & Van Tilburg investeert doorlopend in de relatie met de klant en weet daarbij de juiste snaar te raken. Dit autobedrijf geeft het begrip ‘local champion’ echt een gezicht.” Autobedrijf Geert Stevering combineert een prachtige locatie met onvervalste Achterhoekse gastvrijheid. “In de regio kun je niet om Autobedrijf Geert Stevering heen”, aldus de jury. Het bedrijf mag zich specialist noemen als het gaat om het zoeken van op de klant afgestemde auto’s in Duitsland.

Mystery shopper

Consumentenstemmen hadden in juni geleid tot tien halve finalisten. Zij kregen bezoek van een mystery shopper en W&D Consultants. Eind augustus werd de top-drie geselecteerd, door een vakjury onder leiding van Ferry Smith (director Public Affairs bij ANWB). In de aanloop naar de slotronde op 3 oktober werden deze finalisten nader aan de tand gevoeld.

Alle 3.300 bij Bovag aangesloten onafhankelijke autobedrijven konden deelnemen aan de verkiezing, die dit jaar voor de elfde keer plaatsvond.

Tags: , , , , ,

Hertz heeft weer agent in…Van Abeelen Keuringen wint Abu…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties