fbpx
bekeken: 3528 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2,68)

Top Truck Nederland breidt uit

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 22 november 2012, 11:01

Leestijd: < 1 minuut

Deze maand heeft Banden en APK Centrum Jan Luikens uit Stadskanaal zich aangesloten bij het Top Truck netwerk van Group Auto. De garage beschikt over een aantal ‘drive-through’ werkplekken, waardoor iedere type vrachtwagen onder handen kan worden genomen.

Opvallend aan de werkplaats is dat voertuigen aan de ene kant het pand binnen rijden en er aan de andere kant weer uitrijden. Jan Luikens richt zich op alle voorkomende reparaties, onderhoud en APK zwaar 1 en 2. Het bedrijf richt zich ook op de onderhoudsmarkt voor bedrijfswagens en personenwagens.

Fleetmaster

Deze maand zijn er ook vijf nieuwe Fleetmasters aangesteld. Het gaat om Nillezen Internationaal Transportbedrijf in Oeffelt, Van Velthoven Internationaal Transportbedrijf in Kwintsheul, Koolwijk Logistics in Bergambacht, Combex Transportbedrijf in Eastermar en Van der Veen Transport in Sumar.

Fleetmaster is een Group Auto-concept dat speciaal ontwikkeld is voor fleetowners die uitsluitend hun eigen vloot onderhouden en repareren. Zij worden technisch ondersteund, krijgen trainingen, werkplaatssoftware en voeren gezamenlijk de inkoop.

Tags: , , , ,

Twee nieuwe Stern PointsImportkeuring klassiekers bij…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties