bekeken: 1866 x
Waardeer dit artikel:
41 votes, average: 2,88 out of 541 votes, average: 2,88 out of 541 votes, average: 2,88 out of 541 votes, average: 2,88 out of 541 votes, average: 2,88 out of 5
(2,88)
(Inloggen is vereist)

TTI introduceert Bandenbestellen.nl

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 22 februari 2017, 13:21

Leestijd: 1 minuut

De bandenwebshop voor consumenten die groothandel Tyre Trading International uit Numansdorp aankondigde op Reifen 2016 is sinds half februari 2017 live. De naam van de site, die online aanschaf wil combineren met professionele montage: Bandenbestellen.nl.

Volgens TTI-directeur/eigenaar Peter-Alexander van ’t Hof is het voor de eindgebruiker weliswaar makkelijk om via internet banden te bestellen, maar laat de service vaak te wensen over. De nieuwe website biedt “de garantie van een vakkundige montage. We werken alleen samen met zelfstandige Vaco-bandenspecialisten.”

De klant krijgt online advies over opties om de keuze te vereenvoudigen. Ook voorziet de site in zoekfuncties en filters. Na zijn keuze te hebben gemaakt, kan de klant direct online een afspraak inplannen bij een montagepunt in zijn of haar regio. De geselecteerde banden worden daar rechtstreeks afgeleverd. Bandenbestellen.nl is ook geschikt voor toepassing via een tablet of smartphone.

Tags: , , , , ,

VerkooptrucsYokohama Geolandar grote…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties