bekeken: 1394 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 5
(4,00)
(Inloggen is vereist)

TTI officiële Benelux-importeur Avon Tyres

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 21 februari 2018, 15:10

Leestijd: 1 minuut

Avon Tyres heeft de distributie in de Benelux en Noord-Duitsland versterkt. Bandengroothandel TTI Tyre Trading International, gevestigd in Numansdorp, is aangesteld als officiële importeur.

Eigenaar Peter-Alexander van ’t Hof (links op de foto) spreekt van “een geweldige aanvulling voor ons familiebedrijf.” Avon geldt als een Europees premiummerk, door zijn motorsporttoepassingen en originele uitrusting onder Britse nichemerken zoals Caterham, Lotus, Rolls Royce, Bentley en TVR.  “Het assortiment biedt A-kwaliteit en wordt ondersteund door uitstekende service én een marketingcampagne met een nieuw uiterlijk.”

Marge

De aanpak van de distributie wordt volgens Van ’t Hof anders dan bij de andere merken die TTI voert: marge wordt cruciaal. “Samen met Avon hebben wij een strategie ontwikkeld met beheersing van de stromen op het internet.  Hierdoor kan onze klant weer geld verdienen aan banden. Kortom: zelf verkopen, regiobescherming, het verhaal vertellen en de marge in de eigen pocket steken. Klanten die daarin mee willen gaan, willen we graag als dealer.”

In beweging

Europees verkoopdirecteur Jaap van Wessum zegt dat Avon Tyres door heel Europa een aantal nieuwe distributeurs aantrekt. “De combinatie van onze nieuwe productlijn, marketingcampagne, activiteiten op social media en Brits erfgoed maakt Avon Tyres een aantrekkelijk merk.”

Familie-onderneming

TTI Tyre Trading International distribueert banden voor personenwagens, bestel- en vrachtwagens. Naast de bekende premium merken biedt TTI ook eigen importlabels als Falken, Sailun, Toledo, Torque & Rovelo. In 2018 is het bedrijf dertig jaar actief in de bandenhandel. De familieonderneming biedt een 24-uurs service vanuit het eigen magazijn in Numansdorp en Van Aalderen Twen-Tyre in Nederland en Reifen Kraftwerk GmbH in het Ruhrgebied.

Tags: , , ,

Rema Tip Top distributeur…Nieuw online bestelplatform…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties