bekeken: 2623 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4,00)

Turbo’s en roetfilters bij Partspoint Group

DOMEIN: Productnieuws

Geplaatst op: 18 juli 2018, 14:07

Leestijd: < 1 minuut

Partspoint breidt zijn assortiment uit met onder meer Approved Green Turbo’s. Dit programma van 450 individuele items dekt 97,4 procent af van het Nederlandse personenwagen- en bedrijfswagenpark.

Elke Approved Green Turbo wordt gereviseerd met gebruik van originele onderdelen; de kwaliteit ligt volgens Partspoint op OE-niveau. Mocht er geen revisieturbo voorhanden zijn, dan levert Approved Green een fabrieksnieuwe. Partspoint geeft op elk exemplaar drie jaar garantie.

Turbopro

Daarnaast wordt via Tech360 per 1 september het technische ondersteuningsprogramma ‘Turbopro’ aangeboden. Deze eendaagse praktijktraining voor monteurs biedt onbeperkte toegang tot de Tech360 Vraagbaak. Op deze manier wordt de monteur bijgestaan bij de turbomontage en eventuele problemen samen opgelost. Voor Turbopro-deelnemers zal een tweejarige no-nonsense garantie.

AS-SL

partspoint-as-slMet de opname van het merk AS-SL heeft Partspoint verder het assortiment katalysatoren en roetfilters uitgebreid. De nieuwe producten zijn honderd procent gehomologeerd en voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden. Voor de roetfilters volgt op korte termijn een technisch ondersteuningsprogramma.

Interessante reparaties

“De markt voor turbo’s en roetfilters groeit onverminderd”, stelt Fred Kamphuis, director productmanagement & purchase bij Partspoint. “Voor garagehouders zijn dit interessante reparaties. Voorwaarde is dan wel dat er gegarandeerde producten kunnen worden gemonteerd en dat de garagist kan terugvallen op een gedegen technische ondersteuning.” Partspoint zegt garages binnen twee uur te kunnen beleveren.

Tags: , , , , ,

Finalisten Autobedrijf v/h het…Ford opent online dealer
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties