fbpx
bekeken: 542 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

Turbo’s Hoet traint aspirant-partners online

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 21 april 2020, 11:50

Leestijd: < 1 minuut

Turbo’s Hoet gaat autobedrijven als gevolg van de overheidsmaatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus online opleiden tot Turbo Partners.

Normaal gesproken vinden de trainingen klassikaal, op locatie plaats bij grossiers in het land. “Onder de huidige omstandigheden kunnen die trainingen helaas geen doorgang vinden. Tegelijkertijd blijft de vraag van autobedrijven die Turbo Partner willen worden, aanhouden”, legt Olaf Velthuis, algemeen directeur van Turbo’s Hoet, uit. “Daarom hebben we samen met onze grossiers gekeken naar een oplossing om nieuwe partners te kunnen blijven opleiden. Online training biedt ons die mogelijkheid. De grossiers waarmee we samenwerken, melden nieuwe trainingskandidaten bij ons aan, waarna wij ze klaarstomen tot Turbo Partner. Op korte termijn starten we met de eerste online training.”

Korter

Inhoudelijk blijft de Turbo Partner-training gelijk aan de normale opleiding. Qua tijdsduur is de online versie ingekort tot dertig minuten. Aansluitend neemt Turbo’s Hoet direct het examen af. Dat examen bestaat uit een lijst met 30 vragen, waarvan er minimaal 26 correct beantwoord moeten worden. Direct na het behalen van het examen wordt per e-mail het Turbo Partner-certificaat verstrekt.

Voordelen

Het belangrijkste voordeel dat een Turbo Partner geniet, is de persoonlijke ondersteuning bij de montage van een turbo, om vervangingsschade te voorkomen. Binnen een half uur na de registratie van een aangeschafte turbo neemt een medewerker van Turbo’s Hoet contact op met de Turbo Partner, voor het verlenen van persoonlijke support bij het diagnose-stellen en de montage van de vervangende turbo.

Bovendien kan de Turbo Partner rekenen op de zogenoemde Geen Gezeur Garantie. Turbo Partners ontvangen automatisch een gratis vervangende turbo, mocht er onverhoopt iets mis gaan bij de montage. De Turbo Insurance dekt bovendien de arbeidsuren voor het vervangen van een turbo. Daarnaast hebben Turbo Partners toegang tot de uitgebreide turbokennisbank van Turbo’s Hoet.

Allianz Direct is…Geen schokken in ontwikkeling…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties