bekeken: 1123 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

Twee nieuwe deelnemers CarXpert

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 1 februari 2019, 09:57

Leestijd: < 1 minuut

De garageformule CarXpert van Group Auto heeft per 1 februari twee nieuwe leden mogen verwelkomen. Het gaat om Hendrik Travaille Autotechniek uit Franeker en Autobedrijf C.A. Oomen uit Sprundel.

Grossier Van der Ploeg Automaterialen heeft Hendrik Travaille Autotechniek aangesteld, Autobedrijf C.A. Oomen uit Sprundel komt binnen via grossier JTC.

Marketing

Hendrik Travaille, eigenaar van het gelijknamige autobedrijf over CarXpert: “Wij hebben er goed over nagedacht en besloten om ons bij een formule aan te sluiten om tijd uit te sparen. Ons oog is met name op de formule CarXpert gevallen vanwege de uitgebreide marketingsupport die wij vanuit deze formule  ontvangen. Zo ontvangen wij volop ondersteuning op het gebied van social media en een professionele uitstraling richting onze klanten. Naast deze marketingsupport zullen wij ook zeker gebruik gaan maken van de vele mogelijkheden op het gebied van technische ondersteuning en opleidingen om bij te blijven voor de toekomst.”

Technische ondersteuning

C.A. Oomen is het bedrijf van Ruud en Sasha Oomen. Sinds 1962 is het bedrijf in Sprundel een vertrouwd adres voor onder meer occasions, apk en onderhoud, schadereparaties, airco-reparatie en ruitreparatie of -vervanging. Eigenaar Ruud Oomen: “Met name de technische ondersteuning die CarXpert ons biedt, heeft bij ons de doorslag gegeven om lid te worden van deze formule. Hierdoor is informatie vanuit dealers voor ons beschikbaar, zodat wij de klant nog beter kunnen adviseren. Zo kunnen wij ons onder andere regelmatig laten bijscholen en toch allround blijven.”

Tags: , , , ,

Op weg naar zero emissieCarnext.com sluit Hengelo en…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties