bekeken: 955 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 5
(4,00)
(Inloggen is vereist)

Tweede demobus voor Toolspecial

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 5 juni 2019, 13:55

Leestijd: 1 minuut

Drie jaar na de lancering van de eerste Toolspecial demobus introduceert Fource automotive een tweede rijdende showroom. De bestuurder is Kees Smeets, die ter plekke klanten informeert.

toolspecial-demobus-gebakBij de aanschaf van gereedschap spelen volgens Fource zowel objectieve als persoonlijke criteria een rol. Technische eisen maar ook de prijs en de ligging in de hand spelen mee. Om (letterlijk) tegemoet te komen aan deze individuele keuze bezoekt Toolspecial autobedrijven per demobus vol gereedschap.

Uitproberen

Ook de tweede Volkswagen Crafter is volgepakt met gereedschap, zowel nieuw als reeds langer beproefd. Monteurs kunnen ter plekke de werking uitproberen. Tekst en uitleg verschaft toolspecialist Kees Smeets. “Na jaren technisch advies geven namens Tecsupport op het hoofdkantoor van Fource kijk ik er naar uit om de klant persoonlijk te ontmoeten.” Met het oog op eventuele aanschaf na de demonstratie wordt Smeets vergezeld door de lokale grossier die samenwerkt met Toolspecial.

De demobus is begin deze week geïntroduceerd bij GHS Automotive in Weert. De inbouw van onder meer een omvormer voor 220 Volt is verzorgd door APS Mobiele Communicatie.

Tags: , , , ,

Gates kiest voor digitale…Vanaf 2024 elk Opel-model ook…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties