bekeken: 1076 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,17)

Tweede locatie remarketing ALD Automotive

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 6 maart 2017, 11:57

Leestijd: < 1 minuut

ALD Automotive opent vandaag in Nieuwendijk een nieuwe, tweede locatie voor de verkoop van ex-leaseauto’s. De leasemaatschappij verzorgde de remarketing al vanuit Meerkerk, maar zegt dat de snelle groei van haar vloot in Nederland vraagt om meer capaciteit.

In de locatie Meerkerk groeide afgelopen jaar het aantal verkochte voertuigen met negentien procent. De komende jaren zullen nog meer voertuigen aan het eind van het leasecontract terugkeren om klaargemaakt te worden voor de verkoop. De vandaag geopende tweede vestiging biedt ruimte voor vijf medewerkers en honderdvijftig tot tweehonderd voertuigen. Vanuit beide vestigingen wordt aan handelaren en dealers verkocht.

“Er komen op het moment meer voertuigen terug dan we in onze huidige vestiging kunnen verwerken. Kijkend naar onze vloot zal dit de komende jaren nog meer oplopen. Met deze nieuwe vestiging kunnen we de groei opvangen”, zegt Frank Alofs, Operations Director ALD Automotive. Behalve in Nederland is de onderneming ook vertegenwoordigd in veertig andere landen, samen goed voor ruim 1,3 miljoen voertuigen. 

Tags: , ,

Opel-dealervoorzitter:…Opkomende connectiviteit,…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties