fbpx
bekeken: 1689 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5,00)

Tyrenet vordert met Tyre Sales Force Team

DOMEIN: Retail

Geplaatst op: 27 juli 2017, 13:55

Leestijd: < 1 minuut

Tyrenet meldt vorderingen bij de vorming van het Tyre Sales Force team, in het leven geroepen om de groeiambitie van de organisatie te realiseren. Van de zes rayons staan er nog twee open: Zuid-Holland en Zeeland/West-Brabant.

Door een apart verkoopteam te vormen, verwacht de landelijke verkooporganisatie van bandengrossiers meer omzet c.q. klanten te winnen. De klantgroepen bestaan uit merkdealers en universele garages. De Tyre Sales Force wordt centraal aangestuurd en werkt voor zowel het hoofdkantoor van Tyrenet in Ravenstein als de Tyrenet-deelnemer.

Vacatures

Onlangs is de derde kandidaat geworven, die aan de slag gaat in de regio Utrecht. Ook Noord-Brabant, Limburg en Gelderland zijn inmiddels voorzien. Voor noordoostelijk Nederland levert Tyrenet-lid Dabeko zelf een verkoper. De namen van alle teamleden worden in een later stadium bekendgemaakt. De organisatie hoopt de nog openstaande vacatures binnen afzienbare tijd in te vullen. Bij Tyrenet trad medio maart Robert-Jan Geurink aan als nieuwe directeur. Zijn opdracht vanuit het bestuur: binnen drie jaar tijd dertig procent méér volume realiseren.

Franco levering

Het concept van Tyrenet kenmerkt zich door meerdaagse franco levering, waarbij wordt samengewerkt met de officiële bandenimporteurs. De regionale distributie wordt gecombineerd met marketing-, verkoop- en automatiseringsondersteuning voor alle klanten.

Tags: , , ,

Omzet Fastned groeit sterk…Autobedrijf van het Jaar:…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties