bekeken: 3963 x
Waardeer dit artikel:
716 votes, average: 2,71 out of 5716 votes, average: 2,71 out of 5716 votes, average: 2,71 out of 5716 votes, average: 2,71 out of 5716 votes, average: 2,71 out of 5
(2,71)
(Inloggen is vereist)

UAS Deventer naar Care Schadeservice

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 4 juni 2012, 07:57

Leestijd: 1 minuut

PGA Nederland heeft op 1 juni haar schadeactiviteiten van UAS Deventer overgedragen aan Care Schadeservice. De activiteiten worden voortgezet in het huidige pand en ook alle medewerkers gaan over naar Care.

Johan van Klinken, algemeen directeur bij Care: “UAS Deventer is weliswaar een bescheiden speler, maar Deventer was al jaren een open plek in ons netwerk. Deze overname draagt bij aan een verdere optimalisatie van ons landelijk netwerk van universele herstelbedrijven.”

Volgens bestuursvoorzitter Simon Luijckx van PGA Nederland is in de dalende schademarkt het optimaal benutten van de beschikbare capaciteit essentieel. “In ons schadebedrijf te Zwolle is sprake van een lichte overcapaciteit. Door het interne werk van onze dealerbedrijven in Deventer in de toekomst naar Zwolle te sturen, kunnen we de beschikbare capaciteit beter benutten. Dit draagt uiteraard direct bij aan een verbetering van het rendement.”

Care is onlangs ook gestart met de bouw van haar eigen opleidings- en ontwikkelingscentrum aan de Lange Dreef in Vianen. Lees er hier alles over >>

Tags: , , , , , ,

Autoverkoop mei daalt 4,4…Onderzoeksplatform autolease…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties