bekeken: 2213 x
Waardeer dit artikel:
402 votes, average: 2,70 out of 5402 votes, average: 2,70 out of 5402 votes, average: 2,70 out of 5402 votes, average: 2,70 out of 5402 votes, average: 2,70 out of 5
(2,70)
(Inloggen is vereist)

UAS Eindhoven wint Inspiratie Award

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 14 november 2012, 08:47

Leestijd: 1 minuut

De strijd om de Femme Tech Inspiratie Award is gewonnen door carrosseriebedrijf UAS Schadeherstel uit Eindhoven. De reden voor de jury om deze UAS-vestiging als winnaar te kiezen is dat dit bedrijf aan essentiële randvoorwaarden voldoet om een goed werkgever te zijn voor vrouwen in technische functies.

“UAS Schadeherstel heeft een bevlogen, ambitieuze bedrijfsleider die vrouwen graag een kans geeft in haar bedrijf, flexibele werktijden biedt, functioneringsgesprekken voert en aandacht besteed aan het opleiden van medewerkers”, aldus het juryoordeel.

Er zijn in totaal dertig bedrijven voorgedragen voor de awards. De genomineerden zijn onder andere beoordeeld op het aantrekken van vrouwen, het benoemen van vrouwelijke werknemers op technische en leidinggevende functies en de deelname aan voorlichtingsactiviteiten om meiden en vrouwen te boeien voor techniek.

De prijs is bedoeld als aanmoediging om als ambassadeur naar buiten te treden en aan de weg te timmeren voor meer vrouwen in de branche.

Tags: , , , , ,

Van Tilburg Bastianen Groep…Massale Toyota-recall; 27.000…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties