fbpx
bekeken: 1525 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Uitlaten Klarius weer op Nederlandse markt

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 4 april 2017, 11:08

Leestijd: < 1 minuut

Onderdelendistributeur 4Motive brengt de uitlaten van het Britse Klarius opnieuw op de Nederlandse markt. De uitlaten van Klarius zijn een tijdlang niet in Nederland verkrijgbaar geweest.

klariusDirecteur Paul van Diemen van 4Motive: “De USN-uitlaten werden grotendeels bij Klarius betrokken, maar als zelfstandig merk waren ze even niet verkrijgbaar. Wij zijn er weer mee begonnen omdat Klarius blijft investeren in uitlaten. Veel producenten investeren daar niet of nauwelijks meer in, omdat die markt de laatste jaren drastisch is gekrompen. Klarius hoopt daarmee een van de drie of vier grote spelers te zijn die uiteindelijk overblijven.”

Daarmee lijkt Klarius wel wat op onderdelendistirbuteur 4Motive zelf: een partij die in het gat springt dat anderen achterlaten. Van Diemen: “Zo kun je dat wel zeggen, ja. We passen goed bij elkaar, in ieder geval.”

4Motive werd in 2012 opgericht door voormalig directeur van Quinton Hazell Paul van Diemen. Inmiddels zijn er zo’n veertig grossiers die geregeld bij 4Motive onderdelen bestellen. Tesamen rekent Van Diemen dat hij via hen zo’n 10.000 uitlaten van Klarius kan afzetten in het eerste jaar. “Daarna zien we wel verder.”

Tags: , , ,

Ferdinand Piëch verkoopt…Geen steun voor toezicht EU op…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties