fbpx
bekeken: 394 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

Vaco start campagne bandenwisselweken

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 28 oktober 2019, 12:27

Leestijd: < 1 minuut

Met ingang van vandaag worden de komende twee weken radiocommercials voor de bandenwisselweken uitgezonden. Dat gebeurt op vier NPO-zenders en op vier commerciële zenders.

De commercials zijn ingesproken door tv-presentator Allard Kalff en roepen de Nederlandse automobilist op om een afspraak te maken voor de bandenwissel bij de Vaco-bandenspecialist. Traditioneel grijpt de brancheorganisatie het ingaan van de winter- en zomertijd aan als het moment om de eigen campagne te starten.

Dealerlocator

Op de dealerlocator van de campagnesite kunnen automobilisten de dichtstbijzijnde traceren die Vaco-lid is. Ook is het mogelijk middels een filter te zoeken naar specifieke dienstverlening. Op de website geeft Vaco verder antwoord op veel door consumenten gestelde vragen over winterbanden. Zoals ‘gaat mijn benzineverbruik omhoog bij het rijden met winterbanden?’ en ‘Ik heb al winterbanden. Heb ik dan nog sneeuwkettingen nodig?’. Ook informeert de site over alle Europese regels voor winterbanden en sneeuwkettingen, zowel voor personenwagens als voor bedrijfswagens.

Temperatuur

Winterbanden presteren volgens Vaco bij temperaturen onder de 7 graden beter dan zomerbanden. “Zelfs in de zachtste winters ligt de gemiddelde temperatuur in Nederland lager”, zo blijkt volgens Vaco uit cijfers van het KNMI.

Tags: , ,

Autec en VLT zelfstandige…Column Barend Luiting:…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties