bekeken: 4580 x
Waardeer dit artikel:
806 votes, average: 2,69 out of 5806 votes, average: 2,69 out of 5806 votes, average: 2,69 out of 5806 votes, average: 2,69 out of 5806 votes, average: 2,69 out of 5
(2,69)
(Inloggen is vereist)

Vakgarage wordt groot

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 22 oktober 2012, 14:01

Leestijd: 1 minuut

Tot nu toe zijn er dit jaar 35 ondernemers tot het Vakgarage-netwerk toegetreden en dat brengt het aantal actieve Vakgarages op 186 stuks. Daarmee is de formule volgens eigen berekening het tweede grote universele werkplaatsconcept en het grootste onafhankelijke netwerk van universele garages in Nederland.

“En er staan nog een aantal garages op het punt een overeenkomst met Vakgarage te sluiten”, stelt Christien de Uil, voorzitter en manager van Vakgarage. “Verder hebben we nog een hoop aanvragen van garagebedrijven, ook ex-dealers, die zich interesseren voor deelname, maar we willen niet groeien om de groei. Een nieuwe Vakgarage moet ons netwerk versterken niet alleen vergroten.”

De marketingactiviteiten vinden vooral op lokale schaal plaats. Den Uil: “Dat doen we in nauw overleg met de betreffende garages en met de diverse commissies binnen Vakgarage waar de ondernemers zelf de beslissingen nemen.”

Tags: , ,

Rob Oudshoorn van Apollo…Cartal Rijsbergen werkt aan…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties