fbpx
bekeken: 3414 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2,69)

Van Beek opent tweede formule

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 31 januari 2014, 14:40

Leestijd: < 1 minuut

Jahreswagen.nu is een nieuwe formule van de Marco van Beek Groep, die hiermee een tweede vestiging opent. “Het heeft geen showroomfunctie, maar een internetfunctie, alhoewel alle geadverteerde auto’s op locatie aanwezig zijn”, geeft Marco van Beek aan. Autobedrijf Marco van Beek in Steenwijkerwold blijft volgens het vertrouwde allround full service concept werken.

“We richten ons op Europa, want de markt is zelfs internationaal geworden. Ondernemende consumenten gaan steeds vaker zelf naar het buitenland om zo’n jonge gebruikte auto, ook wel Jahreswagen genoemd, te halen. Wij willen specialist zijn op dit gebied en de consument laten profiteren van de voordelen van het importeren van deze jonge demo’s. Wij halen onze gebruikte wagens rechtstreeks van officiële dealers en fabrikanten uit Europa”, vertelt Van Beek. Het gaat vooral om de Duitse premiummerken Mercedes-Benz, Audi en BMW.

Het voordeel van deze maximaal twee jaar oude auto’s is vooral de rijke uitrusting waarmee de Duitse fabrieksdemo’s veelal worden uitgerust. Bovendien worden deze demo’s aangeboden met kortingen tot veertig procent op de originele nieuwprijs. De aangeboden auto’s zijn allemaal voorzien van fabrieksgarantie. Jahreswagen.nu richt zich niet alleen op de consument maar ook op collega-autobedrijven en dealers.

Tags: , , ,

Grenspomphouder dreigt om te…The Adventure en UAB beste…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties