bekeken: 3870 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2,64)

Van der Heiden projectmanager Blij dat ik Rij

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 12 januari 2011, 09:36

Leestijd: < 1 minuut

Stichting Blij dat ik Rij heeft voor haar afdeling Online Autoservices Patrice van der Heiden gevraagd als projectmanager op te treden. Het platform biedt consumenten de mogelijkheid eenvoudig en snel online offertes aan te vragen voor autoreparatie, onderhoud en schadeherstel. Van der Heiden zal de stichting ook ondersteunen bij nieuwe toekomstige creatieve oplossingen.

De reactie van Patrice van der Heiden op de aanstelling: "Ik heb gezien welke oplossingen er nu al in de markt worden gezet door de Stichting Blij dat ik Rij en hoeveel mooie ideeën er nog op de plank liggen. Ik kan dan ook niet wachten om daar mijn tanden in te zetten en een steen bij te dragen aan het succes."

Patrice van der Heiden is voorheen medeoprichter, aandeelhouder en directeur geweest bij Autodata Nederland. Daarna heeft hij de rol vervuld van directeur van Autoscout24 Nederland en Autodata DM Shop. Daarnaast is Van der Heiden onder meer nog werkzaam voor zijn eigen adviesbedrijf, Heathlands Automotive en Finnish Dutch Trade Guild.

Tags: , , ,

Dealerrendement stijgt 1,41…SP zet vraagtekens bij…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties