fbpx
bekeken: 554 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

Van Helvoort in bestuur Elektrische Rijders

DOMEIN: Leasing

Geplaatst op: 6 augustus 2019, 12:35

Leestijd: < 1 minuut

Marina van Helvoort is per 5 augustus één van de zeven bestuurders van de onafhankelijke Vereniging Elektrische Rijders.

Met haar bedrijf E-Division verzorgt ze trainingen aan management en medewerkers van autodealerbedrijven, leasemaatschappijen, wagenparkbeheerders en bedrijven buiten de mobiliteitsbranche. Ook ontwikkelde E-Division de EV-app met informatie over elektrisch rijden. Sinds kort is Van Helvoorts portfolio aangevuld met een EV E-Learning traject voor zowel beginners als gevorderden, speciaal gericht op Service en Verkoop voor alle branches die met elektrisch vervoer te maken hebben of krijgen.

Helpdesk

Van Helvoort nam enkele jaren geleden het initiatief voor een helpdesk ten behoeve van elektrische rijders. Door de helpdesk in te zetten voor de VER nam de populariteit van, en het aantal vragen aan de helpdesk snel toe. Daardoor ontstond meer inzicht in de informatiebehoeften van elektrische rijders. De daaruit vloeiende vragen en antwoorden zijn mede de basis voor de trainingen die VER zelf verzorgt voor beginnende en gevorderde elektrische rijders. Plan is om de helpdesk nu los te koppelen van E-Division en onder te brengen binnen de VER. De vereniging heeft momenteel vijfduizend leden.

Tags: , ,

Christian Herr salesmanager…‘ViaBovag scoort beter dan…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties