bekeken: 625 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

Van Mossel neemt Hyundai over van Tolman

DOMEIN: Retail

Geplaatst op: 3 maart 2020, 16:18

Leestijd: 1 minuut

Autobedrijf Tolman heeft per 2 maart zijn Hyundai-dealeractiviteiten overgedaan aan de Van Mossel Automotive Groep.

Van Mossel zet Hyundai-dealerschap en -aftersales voort vanuit een nieuw pand in Heerenveen. De Toyota-activiteiten van Tolman blijven in Drachten.

Jan Wiebe Tolman, directeur Autobedrijf Tolman Drachten: “De huidige ontwikkelingen vragen om de dealeraanspreekpunten te centraliseren om mee te kunnen tellen als speler in de markt. Wij hebben besloten om ons te focussen op onze Toyota-dealeractiviteiten en schadeherstelbedrijf. Onze Hyundai-activiteiten dragen wij vol vertrouwen over aan familiebedrijf Van Mossel.”

Drie locaties

Eric Berkhof, algemeen directeur Van Mossel, voegt hieraan toe: “Wij zijn blij dat wij een overeenstemming hebben kunnen bereiken met Autobedrijf Tolman Drachten. Door deze centralisering kunnen wij onze Hyundai-klanten in het noorden nu vanuit de drie strategische locaties Groningen, Heerenveen en Leeuwarden bedienen. Uiteraard zijn we trots om de activiteiten voort te zetten vanuit een prachtige, nieuwe locatie waar we de klanten graag kennis laten maken met onze alles-onder-één-dak filosofie. Daarnaast wordt ook in de huidige locaties Leeuwarden en Groningen geïnvesteerd, zodat ook zij voldoen aan de modernste eisen. Leeuwarden is geheel verbouwd en ook de nieuwbouw in Groningen vordert gestaag en zal nog voor de zomer gereed zijn.”

Occasionverkopen februari +4,2…Gestage groei met één grote…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties