fbpx
bekeken: 1519 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Van Mossel neemt Nissan-dealer Hoeke over

DOMEIN: Retail

Geplaatst op: 6 november 2020, 09:12

Leestijd: < 1 minuut

Van Mossel Automotive Groep heeft een overeenkomst bereikt met Nissan-dealer Hoeke in Hoofddorp over een overname, die naar verwachting medio november dit jaar wordt afgerond.

Met de overname neemt Van Mossel Automotive Groep ook alle medewerkers over die er werkzaam zijn. Patrick Hoeke blijft als vestigingsdirecteur verantwoordelijk. “Al meer dan 35 jaar biedt ons automobielbedrijf volledige service aan een grote en trouwe klantenkring, variërend van particulieren, kleine zelfstandigen en wagenparken van grote bedrijven. In deze voor iedereen lastige en uitdagende tijden vinden wij het belangrijk om met deze stap het merk Nissan, de service en werkgelegenheid te borgen in de regio Haarlemmermeer/Schiphol.
Het vertrouwen wat onze klanten ons al 35 jaar gunnen, verwachten wij ook in de toekomst waar te kunnen maken, zeker nu we als onderdeel van mobiliteitsbedrijf Van Mossel Automotive Groep verdergaan. Continuïteit, een enorm aanbod van mobiliteitsdiensten en de beste service heeft ons doen besluiten om ons bij dit trotse familiebedrijf te voegen en verder te gaan als Van Mossel Nissan Hoofddorp.”

Familiebedrijf

Eric Berkhof voegt hieraan toe: “Wij zijn zeer verheugd met de keuze die de familie Hoeke heeft gemaakt en vanaf medio november verwelkomen wij graag alle medewerkers en klanten, die uiteraard nog steeds de persoonlijke aandacht en service krijgen zoals ze het gewend waren.”

Column Willy Sprockel:…IBIS stelt online symposium…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties