bekeken: 709 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

Van Mossel Tilburg Skoda-dealer van het jaar

DOMEIN: Retail

Geplaatst op: 20 februari 2020, 16:05

Leestijd: 1 minuut

Autobedrijf Van Mossel uit Tilburg is uitgeroepen tot Skoda-dealer van jaar 2020. Ames Autobedrijf uit Dordrecht werd tweede en Autobedrijf Korterink uit Zwolle derde.

Autobedrijf Van Mossel liet in 2019 zeer goede prestaties zien op het gebied van verkoopaantallen en de mate van klanttevredenheid (showroom en werkplaats). Bovendien bleek dat de loyaliteit van de klantenkring in de werkplaats bijzonder groot was. Dat betekent dat een groot percentage van het aantal Skoda-rijders in het verzorgingsgebied van Van Mossel ook voor onderhoud een beroep doet op deze dealer.

Autobedrijf Ames uit Dordrecht, dat de prijs vorig jaar won, eindigde in de verkiezing met de kleinst mogelijke marge (1 punt) op een eervolle tweede plaats.

Publieksprijs

De derde plaats ging naar Autobedrijf Korterink uit Zwolle, dat voor het derde jaar op rij tevens de Publieksprijs kreeg toegekend. Deze prijs is een beloning voor de Skoda-dealer met de hoogste gemiddelde score op klanttevredenheid op het gebied van verkoop en aftersales.

Aanmoedigingsprijs

Elk jaar reikt Skoda ook een aanmoedigingsprijs uit, als waardering voor een dealer die zich op een positieve manier laat zien. Deze prijs is dit jaar gewonnen door Autobedrijf Van den Udenhout uit Veldhoven. Deze dealer heeft diverse (marketing)acties opgezet waarmee het bedrijf in de regio het verschil maakt. Ook scoort Van den Udenhout sterk op leasegebied en als het gaat om verkoopaantallen.

Gates vernieuwt Automotive…Cats & Caddies
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties