bekeken: 1235 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 5
(4,00)
(Inloggen is vereist)

Van Tilburg – Bastianen koopt Auto Borchwerf

DOMEIN: Retail

Geplaatst op: 16 oktober 2019, 14:14

Leestijd: 1 minuut

Van Tilburg-Bastianen heeft een koopovereenkomst getekend met Auto Borchwerf. De overname ligt nog ter goedkeuring bij de Autoriteit Consument en Markt. De medewerkers van beide bedrijven zijn geïnformeerd.

In een toelichting wijst Van Tilburg-Bastianen (‘TB’) op bestaande en komende ontwikkelingen binnen de automotive branche. Elektrificatie, veranderend gebruik, online verkoop en nieuwe retailformats nopen tot actie, om klaar te zijn voor de toekomst.

Om verder te professionaliseren en de eigen infrastructuur aan te passen, is schaalvergroting nodig. Het verschaft de vereiste omvang om de “dienstverlening te verbeteren en de kosten laag te houden”, aldus het persbericht. Zodra er groen licht is van de ACM zal Van Tilburg- Bastianen meer inzicht verschaffen over haar toekomstplannen. Het familiebedrijf (opgericht in 1934, VW-dealer sinds 1947) omvat momenteel meer dan twintig vestigingen, verspreid over Zuid- en Midden- Nederland.

West-Brabant

Auto Borchwerf bestaat sinds 1985 en is actief in de regio West-Brabant en Tholen (Roosendaal – foto – en Bergen op Zoom). Aanvankelijk opereerde het bedrijf onder de naam Auto Majoppeveld, naar het bedrijventerrein waarop het destijds was gevestigd. Bij de verhuizing naar bedrijventerrein Borchwerf werd de naam gewijzigd. Er werken ruim honderd mensen, die alle mee overgaan naar de nieuwe eigenaar. Auto Borchwerf is merkdealer van Volkswagen, Audi, Škoda, Seat en Volkswagen Bedrijfswagens.

Tags: , ,

Allianz meldt diefstal…Omzet elektrisch vervoer…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties