bekeken: 3635 x
Waardeer dit artikel:
690 votes, average: 2,65 out of 5690 votes, average: 2,65 out of 5690 votes, average: 2,65 out of 5690 votes, average: 2,65 out of 5690 votes, average: 2,65 out of 5
(2,65)
(Inloggen is vereist)

VDL in gesprek over Nedcar

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 8 juni 2012, 07:30

Leestijd: 1 minuut

VDL Groep heeft vorige week met Mitsubishi gesproken over een eventuele overname van Nedcar. Twee afgevaardigden uit Eindhoven zijn naar Japan afgereisd om meerdere gesprekken aan te gaan met de top van de autofabrikant. Dat bevestigt Jan Mooren, directielid van de VDL Groep, tegenover het Financieel Dagblad.

Mooren en directiecollega Rini Vermeulen laten aan de krant weten dat het niet de intentie van VDL is om in Born zelf auto’s te gaan produceren. Zij wil andere partijen zien te vinden om dat in de autofabriek te gaan doen. BMW is in deze een veel gehoorde naam, maar nog niet officieel bevestigd.

VDL hoopt eind juni of begin volgende maand een overeenkomst te sluiten over de mogelijke overname. De bussenproducent en automotive toeleverancier benadrukt echter dat er geen garanties zijn dat de aankoop doorgaat, aangezien de onderhandelingen met Mitsubishi stroef verlopen.

Wanneer de overname doorgaat, dan behouden de 1.500 werknemers van Nedcar mogelijk hun baan.

Tags: , , , , ,

Joint venture A2SP, EBP en CRMSamenwerking Alwaysbemobile en…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties