bekeken: 1741 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2,40)

Veel leveranciers op Standox Spektakel

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 29 juni 2016, 08:05

Leestijd: < 1 minuut

Onlangs vond traditiegetrouw het Standox Spektakel plaats en presenteerden maar liefst zeventien non-paint leveranciers zich met hun productpakketten. Ook was er ruimte voor demonstraties en een presentatie van de Standox Smart Repair App.

De zesde editie van dit evenement werd dit jaar voor het eerste gehouden in Tiel in een grote tent, waar de leveranciers hun productassortiment presenteerden. Zelf greep Standox Nederland deze gelegenheid aan om de webshop nog eens onder de aandacht te brengen, waar klanten 24/7 hun bestellingen kunnen plaatsen. Ook was er aandacht voor de Standox Smart Repair App. Via deze app kunnen herstellers sneller en eenvoudiger een prijsvoorstel maken. Ook is de app in te zetten bij samenwerkende (dealer)bedrijven.

“We zijn eind vorig jaar met ons magazijn en verkoopkantoor verhuisd van Nieuwegein naar Tiel”, vertelt Willem Hartsuiker, salesmanager Standox Nederland. “Ook het Nederlandse hoofdkantoor van Axalta Coatings Systems bevindt zich daar nu. Het was dan ook goed om de Standoxklanten dit jaar in Tiel te kunnen ontvangen.”

 

Tags: , ,

Metamorfose website AVAAmper verschil na eerste…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties