bekeken: 778 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Verhuur mogelijk bij privélease Directlease

DOMEIN: Leasing

Geplaatst op: 13 februari 2020, 16:14

Leestijd: < 1 minuut

Klanten van Directlease kunnen vanaf deze week hun privé geleasete auto nu ook aan derden verhuren dankzij een samenwerking met Snappcar.

Voor de nieuwe toepassing maken de auto’s van Directlease gebruik van keyless technologie, die verhuurders in staat stelt hun auto op afstand te verhuren. Als de eigenaar de auto niet nodig heeft, kunnen huurders deze met de Snappcar-app boeken en openen. Aemil Schellens, commercieel directeur bij Directlease: “Veel mensen staan er niet bij stil dat auto’s het grootste gedeelte van hun levensjaren stil staan. Dit is zonde. Zeker als je bedenkt dat dit niet geldt voor de maandelijkse lasten. Wij denken dat het anders kan. Daarom bieden wij samen met Snappcar de mogelijkheid aan onze klanten om hun nieuwe private leaseauto heel gemakkelijk te delen. De uitgekozen auto kan zelfs al met 1 tot 3 weken voor de deur staan waarna het delen direct kan beginnen!”

Voordelen

Volgens Directlease verdienden verhuurders die gebruikmaken van Snappcar Keyless in 2019 gemiddeld 350 euro per maand aan de verhuur. Victor van Tol, ceo van Snappcar: “Voor private leaserijders is dit dus een ideale manier om de maandlasten van hun auto terug te verdienen. Zo worden ook die auto’s dus veel beter benut: nu staan auto’s gemiddeld 23 uur per dag stil in de stad.”

Kennis- en netwerkorganisatie Automotive Insiders publiceerde onlangs de eerste Smart Mobility-monitor. De monitor geeft een goed beeld van de mogelijkheden die nieuwe mobiliteitsvormen bieden.

Tags: , ,

57.000 deelnemers…Franchisewet vooral steun voor…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties