fbpx
bekeken: 1631 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4,00)

Verzekering voor partners Turbo’s Hoet

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 25 september 2017, 15:39

Leestijd: < 1 minuut

Turbo’s Hoet breidt zijn garageformule Turbopartner uit. Met versie 2.0. krijgt het autobedrijf voortaan ook een vergoeding van het arbeidsloon en volledige toegang tot de kennisbank van de turbospecialist.

Mocht een montageklus onverhoopt leiden tot turboschade, dan vergoedt de ‘TurboInsurance’ automatisch het arbeidsloon van de bettreffende formulepartner. De verzekering komt bovenop de twaalf maanden GeenGezeurGarantie (gratis vervangende turbo, ongeacht schadeoorzaak) en de bestaande 24 maanden garantie op turbo’s. Als totaalpakket bieden de drie ingrediënten “minimale risico’s en maximale zekerheid”, aldus de distributeur.

Kennisbank

Eveneens nieuw is de kennisbank waar aangesloten partners op kunnen terugvallen. De informatie wordt als app aangeboden maar is ook online te raadplegen. Garagisten kunnen de database raadplegen bij montage van een vervangingsturbo. Tijdens de montage neemt de expert van Turbo’s Hoet telefonisch contact op met de monteur en bespreekt met hem alle artikelnummer-specifieke aandachtspunten.

Upgraden

Het bedrijf uit Hoevelaken presenteerde het concept Turbopartner in oktober 2011. Versie 2.0 volgt bijna zes jaar later en is toegankelijk voor alle garagisten. De ruim 1.800 bestaande partners kunnen zich via een training bij hun grossier automatisch ‘upgraden’. Nieuwe garagisten die willen toetreden tot het netwerk kunnen eveneens contact opnemen met hun grossier of rechtstreeks met Turbo’s Hoet.

De onderneming is met eigen vestigingen actief in Nederland, Frankrijk, België, Bulgarije en Roemenië. Er is samenwerking met Garrett, Borgwarner, Holset, Mitsubishi en IHI voor de officiële distributie. Behalve voor personenauto’s zijn de onderdelen ook bestemd voor onder meer de transportsector.

Tags: , ,

Update voor zes op tien…GPC NAPA koopt Alliance…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties