bekeken: 964 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
(3,00)
(Inloggen is vereist)

Vijf leveranciers erbij voor We Support Workshops

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 1 april 2020, 09:03

Leestijd: < 1 minuut

Steeds meer onderdelenfabrikanten sluiten zich via Fource aan bij het WESP-initiatief We support Workshops. Deze keer zijn het All Brake Systems, Febi, Monroe/Moog, ERA en Nissens die zich hebben aangemeld om autobedrijven extra te ondersteunen in tijden van corona.

Het ondersteuningsprogramma voor autobedrijven maakt veel los in de branche. Duidelijk is dat het autobedrijf op zijn leveranciers kan rekenen. Samen de crisis door, is het credo en samen de schouders onder de aftersales. Iedere euro is meegenomen. Kijk om je heen en je ziet hoe andere retailers die alleen staan, moeten worstelen om te overleven. Het autobedrijf staat er echter niet alleen voor.

Gratis

Corné Schoonen, salesmanager bij Nissens: “Nissens is een leverancier die zich 100 procent inzet voor de aftermarket. Daarom vinden we het vanzelfsprekend om dit geweldige, collectief gedragen initiatief van WESP te ondersteunen. Voor alle deelnemers hebben we als extra ondersteuning onze online trainingen nu gratis beschikbaar gemaakt. Op deze manier kunnen autobedrijven die hier gebruik van willen maken hun kennis up-to-date houden in deze bijzondere tijden.”

Tags: , , ,

Audatex ziet 25% minder…Column Adrie Valentijn: 10…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties