bekeken: 2468 x
Waardeer dit artikel:
275 votes, average: 2,66 out of 5275 votes, average: 2,66 out of 5275 votes, average: 2,66 out of 5275 votes, average: 2,66 out of 5275 votes, average: 2,66 out of 5
(2,66)
(Inloggen is vereist)

VKV Groep viert 90-jarig jubileum

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 2 maart 2016, 15:25

Leestijd: 1 minuut

In negentig jaar tijd is de VKV Groep uitgegroeid tot een van de grootste autodealers van Nederland met vestigingen in onder andere Amsterdam, Rotterdam, Tiel, Waalwijk en Wijk bij Duurstede. De dealer van de merken Renault, Nissan, Dacia en Infiniti zal het jubileum vieren met diverse acties.

Het bedrijf is in 1926 door de heer Van Kerkhof opgestart in een klein schuurtje aan de Hoogstraat in Wijk bij Duurstede. In 1993 werden er twee Renault dealerbedrijven toegevoegd aan Autobedrijf Van Kerkhof (de toenmalige naam). In 2001 fuseerde Autobedrijf Van Kerkhof met Visscher A.C.G.

Na de fusie heeft het nieuwe bedrijf, de VKV Groep diverse overnames gedaan. Inmiddels is de VKV Groep gegroeid naar vijftien vestigingen in onder andere Amsterdam, Gorinchem, Rotterdam, Spijkenisse, Waalwijk en Zaltbommel en richt men zich met name op de verkoop en onderhoud van de merken Renault, Nissan, Dacia en Infiniti.

De VKV Groep heeft het enige Renault Sport Experience Center van Nederland dat gevestigd is in Gorinchem en de vestiging in Amsterdam is een zogenaamd Nissan High Performance Center. Inmiddels is het bedrijf ook importeur en exclusief dealer in Nederland die het premiummerk Infiniti verkoopt en heeft men Infiniti Centers in Amsterdam en Rotterdam.

Ondanks dat het bedrijf inmiddels vijftien vestigingen en meer dan 250 medewerkers heeft, is het nog steeds een echt familiebedrijf. Zo zijn de kleinzonen van de oprichter, Marc en Peter van Kerkhof, nog steeds in het bedrijf werkzaam als respectievelijk financieel directeur en facilitair directeur, Chris Visscher is de algemeen directeur.

Tags: , , ,

PSA: onze auto's verbruiken…Nederlandse vacaturebank op…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties